RM5 sebulan~~

Photobucket

Saturday, September 17, 2011

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw

ok la...aku ni pun baru je nak mule.....
dulu join contest x pernah nak menang...
kali ni..nak try lgi and aku join contest si adik manis ni ha..
 adik najihah kite...
senang je pun lau nak join contest ni....
syarat2 nye....
1)  letak lah header cun adik najihah tu kat blog aku ~ done 


siap masuk kan link ke blog adik najihah lagi taw.....
 2) buat tajuk cam kat atas tu ~ done 
 3) siap letak link kat komen ~ done jugak

ok...sume nye da settle..harap2 boleh menang..hehehhe......
er...tp die x suruh tag pade sape2 kan....
ok..so xyah tag..jd pade sape2 yang teringin nak menceburkan diri dlm contest/GA ni..sile2 kan diri pg ke blog adik manis kite....
CIK NAJIHAH~~

2 comments:

  1. tahniah..
    awk menang GA sy :)
    do send me ur details at my emel ya..
    tq

    ReplyDelete